VELEPRODAJA

Veleprodaja mikro i makro komponenata potrebnih u proizvodnji stočne hrane naša je glavna djelatnost. Na hrvatskom tržištu zastupamo i distribuiramo proizvode mnogih renomiranih inozemnih tvrtki.

Uz ponudu komponenata za stočnu hranu nudimo i uslugu sastavljanja i optimaliziranja obroka kako za monogastrične životinje tako i za ruminante. Uz besplatne savjete za sastavljanje obroka vršimo i edukacije, prezentacije poljoprivrednim proizvođačima – farmerima za nove proizvode koje dovodimo na hrvatsko tržište.

Obzirom da smo ekološki osviještena tvrtka naša želja je ponuditi hrvatskom farmeru proizvode na biljnoj bazi koji se u praksi pokazuju kao najbolja alternativa za antibiotike, ali i kao najbolje rješenje za poboljšavanje zdravstvenog stanja životinja, povećanje prirasta, smanjenje konverzije te smanjenje mortaliteta. Provedenim pokusima kao i informacijama i rezultatima koje dobivamo iz prakse u potpunosti možemo garantirati vrhunske proizvodne rezultate bazirane na primjeni prirodnih proizvoda dobivenih isključivo na biljnoj bazi te smo vrlo ponosni što smo dio lanca koji omogućava krajnjem potrošaču korištenje mesa vrhunske kvalitete bez rizika od rezidua antibiotika.

Uz ponudu komponenata za stočnu hranu vršimo i distribuciju vlastitim voznim parkom koji je i registriran od nadležnih vlasti za obavljanje takove djelatnosti.

Kako je poslovanje tvrtke Lupres d.o.o. uspostavljeno prema HACCP načelima to je najbolja preporuka da nam se obratite sa potpunim povjerenjem.

Stručan tim djelatnika tvrtke Lupres d.o.o. raduje se svakom vašem budućem pozivu.